Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies), jotka tukevat sivun toimintaa, tilastoja ja mainoksia. Niiden avulla voimme tarjota käyttäjälle parempaa palvelua. Käyttäjävoi hyväksyä evästeet tai ottaa ne pois käytöstä selaimensa asetuksissa, jolloin mitään tietoja ei kerätä. Lue lisää evästeiden estämisestä.

Tietosuojakäytäntö tarkoittaa Palvelun käytön aikana tapahtuvaa Käyttäjän tietojen keräämistä.

§ 1. Henkilötietojen valvoja

  1. Creditonline.today-sivusto on henkilötietojen valvoja. Henkilötietoja käsitellään 29.8.1997 tietosuojalain (teksti: Dz. U. 2002, Nro 101, k. 926, muutoksineen) mukaisesti.
  2. Henkilötiedot annetaan vapaaehtoisesti.

§ 2. Kerätyt tiedot

  1. Automaattisesti kerätyt tiedot: IP-osoite, domain, selaimen tunnistetiedot, järjestelmätyyppi ja muut selainten antamat tiedot.
  2. Yhteydenottolomakkeella kerätyt tiedot: sähköpostiosoite, etu- ja sukunimi, puhelinnumero.

§ 3. Tietojen keräämisen tarkoitus

  1. Tietoja kerätään Palvelun tarjoamista ja markkinointia varten.
  2. Yhteydenoton aikana kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan asiakkaan kysymykseen vastaamiseen.

§ 4. Tietosuoja

  1. Creditonline.today on sitoutunut suojaamaan palvelimella säilytettävät tiedot voimassaolevien lakien ja tietosuojastandardien mukaisesti.
  2. Tietojasi ei luovuteta eikä myydä kolmansille osapuolille.
  3. Tietojasi voidaan luovuttaa ainoastaan laissa mainituille viranomaisille.
  4. Selaimesi ja palvelimemme välinen viestintä on suojattu SSL/TLS-protokollan sekä sertifiointiviranomaisten edellyttämien voimassaolevien sertifikaattien avulla.
  5. Tietokanta on suojattu kolmansilta osapuolilta.

§ 5. Tietojen muutokset

  1. Tietosuojalain mukaan sinulla on oikeus tietoihisi, niiden oikaisuun, poistamiseen sekä oikeus vastalauseeseen yllämainitun lain mukaisesti.
  2. Mikäli henkilötietosi muuttuvat, sinun on päivitettävä ne sähköpostitse: mail@loanprofy.com.

§ 6. Tekniset tiedot sekä HTTP Cookie (evästeet)

  1. Palvelussa käytetään HTTP Cookieta eli evästeitä.
  2. HTTP Cookie käytetään istunnon ylläpitämiseen, tilasto- ja palvelutarkoituksiin.
  3. HTTP Cookie sisältää Käyttäjän tunnistustiedot.
  4. HTTP Cookie ei sisällä henkilötietoja.

§ 7. Tietosuojakäytännön muutokset

  1. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.
  2. Muutokset julkaistaan tällä sivulla.

§ 8. Lisäsäädökset

Artikkeleiden kommenttien sisältö ei aina vastaa näkemyksiämme. Jokaisella Tekijällä on oikeus julkaista omia näkemyksiä julkaisuissaan, ja Tekijä on itse niistä vastuussa.

§ 9. Yhteydenotto

Mikäli sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä tai tietojesi suojausta koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mail@loanprofy.com.

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme. More